Forside      Event      Holdtilmelding Aerobic      Holdtilmelding Håndbold      Instruktører/Træner      Kalender      Lukkedage      Marked
- Betaling
- Galleri
- Betingelser

Klik her for at oprette en profil

Brugernavn

Password
       Glemt login info?

Sæson 2016/2017 31.08.2016  -  31.05.2017

Zumba Fitness (Zumba)

Zumba Fitness er en varieret, energifyldt time med garanti for masser af sved på panden.

Zumba Fitness er en fantastisk blanding af dans og fitness og er effektiv til både vægttab og toning af kroppen, da det er fedtforbrændende og øger din kondition.

Kom og gi'' den gas, ha’ det sjovt, og få pulsen op til glad musik

Piloxing (POX)
Piloxing har længe været en af de hotteste former for fitness i Hollywood. Nu er piloxing også kommet til Danmar. Piloxing kombinerer det rå og hurtige fra boksning, med det rolige, og kontrollerende fra pilates. Sammensat med en smule dans, giver dette en motionsform som toner hele kroppen, giver styrke og flot kropsholdning. Piloxing øger din forbrænding og bidrager til at styrke kernemuskulaturen. dette giver mulighed for vægttab og toning af kroppen i en og samme "pakke".

Zumba Gold (Zumba)

Zumba Gold er for begyndere, ældre, overvægtige, for dig, der skal i gang igen - ja for alle, der kan lide at bevæge sig og have det sjovt.

Har koordinering at kroppen altid været en hæmsko for dig, eller har du besvær med at bevæge dig hurtigt, er Zumba Gold også lige noget for dig.

Vi danser til god musik, koreografierne er meget enkle og simple, og der danses i et moderat tempo uden for mange hop.

Ideelt for dig som gerne vil have sved på panden, men ønsker et niveau, hvor alle kan være med, og hvor vi helt sikkert har det sjovt, samtidig med at vi træner.

Tilmeld - Se hold 1 ledige
Denne side er drevet af Klubmodul.dk