Forside      Event      Holdtilmelding Aerobic      Holdtilmelding Håndbold      Instruktører/Træner      Kalender      Lukkedage      Marked
- Betaling
- Galleri
- Betingelser

Klik her for at oprette en profil

Brugernavn

Password
       Glemt login info?

Klik på medlemskabet herunder for at tilmelde & betale. Sæson: Sæson 2015/2016
31.08.2015 til 26.05.2016.

Tilmelding & Betaling

MedlemskabBeskrivelse
 Body Combat
(Combat) - 1 hold ledige

BodyCombat er en simpel, spændende og energisk konditionsforbedrende time, hvor kalorieforbrændingen er høj. BodyCombat består af en skøn blanding af bevægelser og positioner lånt fra karate, boksning, kickboksning, thaiboksning, kung-fu og tai-chi, m.m.
 H.I.I.T
(HIIT) - 1 hold ledige

H.I.I.T. står for Høj Intensiv Interval Træning - og det er præcis, hvad du får på dette hold – Nemlig masser af øvelser med høj intensitet.
Timen er struktureret, så du skiftevis laver puls- og styrkebaseret træning i intervaller.
I pulsintervallerne presses pulsen i vejret med øvelser uden koreografi.
De intervalbaserede pulsøvelser booster din form og sender din forbrænding mod skyerne.
Samtidig holdes øvelserne så simple, at du kan fokusere udelukkende på at få så meget ud af træningen som muligt.
Styrkeøvelserne har fokus på aktivering af de store muskelgrupper.
Derudover er øvelserne sammensat, så du altid arbejder med mere end én muskelgruppe ad gangen.
På den måde får du effektiv styrketræning med høj intensitet, der med garanti giver resultater.
Varighed: 30 min
 Dance Fitness
(Dance) - 1 hold ledige

Dance Fitness er holdet for dig, som har lyst til at forbrænde en masse energi til fed musik.
Dance Fitness giver dig mulighed for at give den gas til latinamerikanske rytmer som salsa, merengue og reggaeton, lige som vi også kommer til at danse til nogle af de største hits gennem tiderne, helt tilbage fra 50’erne og op til i dag.
Dance Fitness er effektiv til både vægttab og toning af kroppen, da det er fedtforbrændende og øger din kondition.
En Dance Fitness time er for alle, og koreografierne er forholdsvis simple. Så glæd dig til en svedig time, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top.

Piloxing
(POX) - 1 hold ledige

Piloxing har længe været en af de hotteste former for fitness i Hollywood. Nu er piloxing også kommet til Danmar. Piloxing kombinerer det rå og hurtige fra boksning, med det rolige, og kontrollerende fra pilates. Sammensat med en smule dans, giver dette en motionsform som toner hele kroppen, giver styrke og flot kropsholdning. Piloxing øger din forbrænding og bidrager til at styrke kernemuskulaturen. dette giver mulighed for vægttab og toning af kroppen i en og samme "pakke".
 Muskeltræning
(Muskeltræn) - 1 hold ledige

Muskeltræning et et hold baseret på klassisk styrketræning af hele kroppen, dog mere intensiv end mave-balle-lår og henvender sig derfor til både mænd og kvinder. Der arbejdes hele timen igennem med vægtstænger med justerbare vægtskiver (=pump stænger). Holdet er for dig, som ønsker en fast og markeret krop, og samtidig vil opnå en god forbrænding.
Holdet indeholder ingen aerobickoreografier eller lignende.

Timen er lige noget for dig, hvis det er svært for dig at komme hen i mortionscenteret og styrketræne. Der er masser af variation på timen, god musik, og god stemning!

Stram op
(Stram op) - 1 hold ledige

Stram op er en fedt forbrændende og muskelopstrammende time, som henvender sig til alle, som ønsker at tabe sig eller blot ønsker at få strammet musklerne op. I løbet af sæsonen udfordrer vi både  kroppens muskler og kondition. Så kan du lide at få sved på panden samtidig med at musklerne strammes op, så er dette hold lige noget for dig. I løbet af sæsonen vil vil benytte forskellige redskaber bl.a stepbænke, elastikker, håndvægte mv.
Denne side er drevet af Klubmodul.dk